Klinikk Salome - Gratis Fjernhealing
Klinikk Salome - Medium - Åndelig Healer - Samtaleterapeut
Gratis Fjernhealing - kr. 0


Fjernhealing ved bønn innebærer et samspill mellom levende organismer over avstand. Den helbredende livsenergien anses som knyttet til bevisstheten, ikke til fysisk form. Utøverne mener at bevisstheten er ikke-lokal, at den ikke er begrenset i tid og rom. Enkelte mennesker som har dyp følelsesmessig kontakt med hverandre rapporterer at de kan sanse hverandres stemninger, også over avstand. Mange healere opplever en dyp enhet med klienten under behandlingen, også ved fjernhealing.


I denne bevissthetstilstanden får mange healere kontakt med klienten. Healerne mener at kjærlighet er en sentral faktor i den terapeutiske relasjonen. Noen mener at kjærlighet er den virksomme faktor i healing, andre at kjærlighet er sentralt for at den kraften som formidles skal nå mottaker.


Det er viktig at dere tar i mot ut denne måneden, når tid vi sender healing er uvesentlig, det er intensjonen som er korrekt. Vi skal nå mange, dermed er det viktig å la være å spør etter tilbakemelding fra oss. Vi gjør dette for å hjelpe og skal bruke tiden til det. Tusen takk!
Gratis Fjernhealing
Jeg ønsker å få fjernhealing fra i dag og ut måneden. Vennligst oppgi fornavn (ikke etternavn)
Fødselsdag og måned (ikke fødselsår)
Hvorfor jeg trenger Healing (vennligst skriv en kort forklaring)
Songbird
Eva Cassidy
Du trenger Flash Player for å kunne se denne siden.
Website Builder drives av  Vistaprint