Klinikk Salome - Hårmineralanalyse
Klinikk Salome - Medium - Åndelig Healer - Samtaleterapeut
HÅRMINERALANALYSE

Pris: kr. 1.300 inklusiv porto med spørreskjema, adressert konvolutt til Hair Scan (Danmark) (portofritt) hår vekt, bl.a., og sending av resultatene via epost.
Du klipper håret selv hjemme og sender det til Danmark, til Hair Scan, jeg får resultatene og sender det til deg via epost.
Siden jeg er godkjent av Hair Scan får du det for kr. 1.300, ellers er prisen langt over det beløpet.


En hår mineral analyse er en omfattende undersøkelse, det gir informasjon om kroppens mineral balanse. En hårmineral analyse brukes også til å avsløre tungmetallforgiftninger.


Håret er en levende del av vår kropp og avspeiler vår helsetilstand. Når en tungmetalforgiftning eller en mineral ubalanse avsløres i håret, avspeiler dette som regel tilsvarende forgiftning og ubalanse i kroppen.
Mennesket utsettes daglig for skadelige stoffer fra industrien, biler, fly, fra maten vi spiser, vannet vi drikker og fra amalgamfyllingene i våre tenner. Symptomer og sykdommer som allergi, nedsatt immunforsvar, konsentrasjonsbesvær, reumatiske problemer, følelsen av å være trett, deprimert, uopplagt, hyperaktivitet og innlæringsproblemer hos barn, diffuse smerter og osteoporose kan være forårsaket av en ubalanse i kroppens mineraler eller forgiftninger med tungmetaller.


Håret lever og vokser, og det gjør det ved å suge næring fra kroppen. I hårsekken, som er den levende del, forsynes håret med næring gjennom små blodkar.


Det er naturligvis ikke en selektiv opptagelse av næring, så håret tar imot alt det de små blodkarene byr på, her bl.a. tungmetaller. Mineraler og tungmetaller levrer seg i håret hvor de er bundet fast og forblir uendret i det utvokste håret. Således informerer hårmineralanalysen nøyaktig om mineral konsentrasjonen i hårvevet, og dermed også i kroppen, i hårets voksetid.


Siden håret vokser ca. 1 cm i måneden, vil 3 cm av ditt hår (dette målt fra hårbunnen og ut), gi et bilde av kroppens mineral balanse over de siste 3 måneder. Når symptomer og sykdom skal avklares og utredes, brukes nettopp denne metoden til å kunne gi et bilde av påvirkningen tilbake i tiden av mange leger, tannleger og behandlere.


Hårmineralanalyser har været brukt igjennom de siste 30 – 40 år, og bli i dag betraktet som et godt og effektivt supplement til undersøkelser og metoder som blod- og urinanalyser, der det gir et ”her og nå bilde”.


Er du intressert i å kjøpe en Hår Mineral Analyse konvolutt + resultatene vennligst bestill her.


Everytime I Look at You
il Divo
Du trenger Flash Player for å kunne se denne siden.
Website Builder drives av  Vistaprint