Klinikk Salome - Healing og Guidet Meditasjon
Klinikk Salome - Medium - Åndelig Healer - Samtaleterapeut
Healing og Guidet Meditasjon - Kr. 500
Har du noen gang ønsket å treffe din åndeguide eller lurt på hva som er ditt kraftdyr?


Kersti tilbyr nå å ta deg med på en reise gjennom en guidet meditasjon, hvor muligheten for å møte din Åndeguide eller ditt kraftdyr, er åpen.


Kriteriene for at en guidet meditasjon skal være vellykket, er først og fremst din evne til å visualisere. Kan du "se for deg" en rød ball i din indre visuelle sans? Er svaret "ja", da er muligheten virkelig til stede for at en guidet meditasjon kan bli vellykket!
                       

Det er viktig å ikke ha altfor høye forventninger om man aldri har meditert før, eller blitt guidet gjennom en meditasjon. Noen opplever at de ikke "møter" sin Åndeguide eller sitt kraftdyr ved første forsøk. Meditasjon, som alt annet, krever øvelse for å perfeksjoneres! Uansett så er meditasjon en meget behagelig opplevelse, som etterlater klienten i en utrolig avslappet tilstand. Kersti kan derfor ikke garantere at Åndeguiden din eller kraftdyret ditt "viser" seg for deg ved første forsøk.


Du vil i tillegg til meditasjonen få en minihealing av Kersti. Dette, for å gjøre deg avslappet, og sette deg i den rette sinnsstemningen før meditasjonen begynner. Healingen varer i omtrent 20 minutter, og meditasjonen varer i omtrent 30 minutter.


Høres dette ut som noe du er interessert i, hvorfor ikke prøve?Enigma
The Child in Us
Du trenger Flash Player for å kunne se denne siden.
Website Builder drives av  Vistaprint