Klinikk Salome - Healingmassasje
Klinikk Salome - Medium - Åndelig Healer - Samtaleterapeut
Healingmassasje Kr. 700


Healingmassasje er en kombinasjon av lett massasje og healing.  Den foregår ved at Kersti gir en massasje, samtidig som hun benytter seg av healingenergiene.  Behandlingen har som mål å balansere kroppen på alle plan, det fysiske, psykiske, mentale og åndelige.


Behandlingen oppleves som dypt avslappende og løser opp anspenthet og blokkeringer i kroppen.  Man oppnår en mye dypere avspenning, enn det man kan forvente å oppnå på egen hånd.  Behandlingen frigjør negativ energi og følelser, og man føler seg balansert og stimulert.  Den er i tillegg med på å tilfredsstille menneskets behov for nærhet og berøring.


Behandlingen foregår i et rolig tempo, der Kersti befinner seg i en meditativ tilstand.  Teknikken som benyttes er lette, strykende bevegelser, der healingenergier samtidig strømmer fra hendene til Kersti.  Healingmassasje passer for mennesker med muskel og leddsmerter, mennesker som har vanskelig for å slappe av, mennesker som er stresset og mennesker som gjennomgår personlige utfordringer og kriser. 


Selve healingmassasjen varer en time, men det settes også av litt tid til en liten samtale, før behandlingen starter.  Erfaringsmessig kan vi si at effekt av healing ikke avgjøres av hvilken sykdom eller medisinsk diagnose personen har.  Mennesker responderer ulikt på healing. Noen kan oppleve å bli betydelig bedre, eller helt friske, fra plager hvor skolemedisin eller andre behandlingsformer ikke har kunnet hjelpe.  Enkelte klienter forteller at de også får hjelp for problemer som healeren ikke ble informert om.  Effekten av healing er individuell, men svært mange som oppsøker healere rapporterer bedring. 


Timen er basert på at du kommer alene, hvis ikke noe annet er avtalt.


Pris for Healingmassasje er Kr. 700,- og betales kontant eller med Vipps ved klinikken.  

Du trenger Flash Player for å kunne se denne siden.
Sleepsong ~ Lullaby from a Secret Garden
This one of the most soothing and hauntingly beautiful lullabies ever sung. Group: Secret Garden. Album: "Earthsongs". Vocalist: Fionnuala Gill.☆´*。¨* ✫ " ✫. ☽¨¯*。.☆¨*。¯`☆¸.✫˚¯`☆"Lay down your hea...

     
Website Builder drives av  Vistaprint