Klinikk Salome - Krystall Lyskropp Merkaba
Klinikk Salome - Medium - Åndelig Healer - Samtaleterapeut
Krystall Lyskropp Merkaba Aktivering - kr. 500


*Dette er en vakker seremoni som gjør deg til en lysarbeider!Aktivering av din kropp til 5.dimensjon lys kropp. Dette er en innvielse for å aktivere deg i lys og kjærlighetens visdom der jeg fletter hoved chakraene inn i ditt hjerte chakra. Det er en flott opplevelse i seg selv utenom at du føler deg mye bedre etterpå, i livet ditt og alle de du omgåes.


Ved å bruke tre (3) krystaller rundt klienten: en (1) ametyst, en (1) rosenkvartz og en (1) grønn fluoritt / aventurine krystall. Teknikken involverer klienten, som er mottaker av spinnende energi, og aktivatoren, som er energi spinneren. Det er et tempel i 5.dimensjon som kalles "Krystall Triangel Tempelet". Dette er tempelet av  "Krystall Triangelets Fellesnemd". I dette Krystall Triangel Tempelet er det ett master sett av krystaller beholdt av Spirituelle ånder, mange som tilhørte Pleiadian, men det er mange andre lys vesener fra andre stjerner og ut i solar systemet. Når jeg utfører ritualet, er mine  krystaller i forbindelse med master settet av krystaller i den 5.dimensjonen innenfor Krystall Triangel Tempelet. Dette ritualet skaper strender av Lys som forbinder seg til mitt sett av krystaller til master settet av krystaller. Fra og med det øyeblikket jeg utfører ritualet, vil du da tilhøre denne familien av Lys, den "Krystall Triangelets Fellesnemd". Hver gang jeg utfører en Krystall Lys Kropp Aktivering, skjer den samme prosessen i 5.dimensjon og de spirituelle åndene fra andre dimensjons assisterer meg sammen med mange fantastiske lys vesener.


Det er viktig at du ikke bruker belter, glidelås, stål knapper eller smykker. Bruk lette hvite klær slik at det er lettere å aktivere uten hindring. Det er viktig at klienten er villig til å leve hans/hennes liv gjennom lys og kjærlighet, er villig til å slappe av på benken og repetere høyt etter meg når jeg ber klienten om å repetere affirmasjoner. Først fletter jeg dine øverste chakraer inn i ditt hjerte chakra. Etterpå fletter jeg dine lave chakraer inn i ditt hjerte chakra. Jeg tar etterpå hår strend fra ditt hjerte chakra og fletter det med dine øvre og nedre chakra fletter. Da pakkes din kropp inn i energi av kjærlighet. Da aktiverer jeg de fysiske, emosjonelle, mentale og spirituelle kroppene. Da aktiverer jeg dine cellers bevissthet. Da er energien fra ditt 3.øye til alle cellene i din kropp åpen. På den måten, er hver og en celle bevisst spirituelt  gjennom ditt 3.øye.


3.dimensjon er her på jorden. 4.dimensjon er en person som lever i 3.dimensjon men som fortsatt har hat, fortid, offerfølelser, sinne i sitt nåværende liv. 5.dimensjon er en som er blitt Krystall Lys Aktivert og lever trygt i selvet, samt sprer lys og kjærlighet til alle levende ting. Lysarbeidere er personer som har valgt å søke spirituell visdom og som har bestemt seg for å gjøre sin del for å assistere Jorden og menneskeheten i deres oppstigning. Lysarbeider er en terminologi som er brukt til de som har gitt sin ed til å aktivt følge den spirituelle stien. Det er når personene bestemmer seg bevisst for å begynne sin spirituelle sti og assistere andre at de blir lysarbeider.Timen er basert på at du kommer alene, hvis ikke noe annet er avtalt.Pris for Krystall Lyskropp Aktivering er Kr. 500,- og betales kontant ved Klinikken.


Yeha Noha
Sacred Spirit
Du trenger Flash Player for å kunne se denne siden.Website Builder drives av  Vistaprint