Klinikk Salome - Samtaletime
Klinikk Salome - Medium - Åndelig Healer - Samtaleterapeut
Samtale terapi - kr. 500


Den gode samtalen: Den spesielle samtaleformen som ligger til grunn for Samtaleterapi er bygget opp rundt verdier og livskvalitet. Den foregår i tre stadier som skal motivere klienten til å søke innover for å finne kilden til sitt eget liv.


En Samtaleterapeut tilrettelegger situasjonen slik at klienten selv gjør arbeidet med å omskape sitt liv. En Samtaleterapeut observerer klientens kroppspråk og gir tilbakemelding på en beskrivende måte når klienten fornekter sine følelser. En Samtaleterapeut lytter og leser mellom linjene og gjør klienten oppmerksom når indre verdier ikke får kommer til uttrykk. En Samtaleterapeut hjelper klienten å finne tanker og de helt personlige svarene på livets muligheter. Sakte men sikkert får klienten hjelp til å omsette sitt indre livs potensiale til et bærekraftig liv.


Timen er basert på at du kommer alene, hvis ikke noe annet er avtalt.Kontant betaling ved klinikken kr. 500,- for 1 time.
NB: Jeg jobber ikke med spådom eller med personer med tvangslidelser, alkohol/- substans avhengighet, psykiske lidelser bl.a. Samtaler er KUN brukt til utvikling av SELVet.

Ave Maria
Sarah Brightman
Du trenger Flash Player for å kunne se denne siden.Website Builder drives av  Vistaprint